DV: Hvala publici na vernosti

Nacionalni sport - Ponedeljak 13.01.2014 - 08:23

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je posle lagane pobede nad Krkom da uvek može bolje i zahvalio se publici na vernosti.

Duško Vujošević Duško Vujošević

Oko 5.500 navijača bodrilo je crno-bele do 12. pobede u ABA ligi, Krka je poražena sa 80:67 u Pioniru.

-Uvek može bolje, trudićemo se da podižemo nivo. Hvala publici koja godinama pokazuje veliku vernost i ljubav.

Krka možda nije tim koji je magnet za publiku, ali je dobra ekipa, koja igra odlično taktički- rekao je Vujošević.

Igrač meča bio je Amerikanac Tarenz Kinzi koji je 15 od ukupno 17 poena postigao u prvom poluvremenu kada je imao tek dva promašaja od devet šuteva iz igre.

-Kinsi je odigrao dobro utakmicu. Imam neke zamerke, kao što je 11 promašenih penala, određeni prazni minuti, višak driblinga, ali sam sve u svemu zadovoljan- rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je ponovo naglasio da timu nedostaju dva veoma važna igrača, Leo Vesterman i Davis Bertans.

-Moramo biti svesni da igramo bez Vestermana, Bertans tek treba da se vrati i da smo u seriji teških utakmica, dve nedeljno. Oseća se određena količina iscpljenost kod igrača, ali ogroman dobitak za ove igrače, publiku, Beograd i Srbiju je 14 utakmica ubedljivo najvećeg nivoa- istakao je ponovo Vujošević važnost igranja u Top 16 fazi Evrolige.

Trener Krke Aleksandar Džikić je istakao da je duel sa Partizanom za njegov tim bio test da vidi gde su u odnosu na eklipu iz Top 16 Evrolige.

-Moramo da se naviknemo na čvrstinu i intenzitet igre Partizana u odbrani. Pojedini naši igrači su došli sa idejom da se nadmeću sa Partizanovim, a Krka funkcioniše dobro sama kada njih petorica na parketu igraju kao jedan i sprovode ideju ma kakva ona bila.

Protiv Partizana je bilo neuobičajneih pokušaja herojizma, a heroji ne traju baš dugo. Voleo bih da smo produžili neke delove dobre igre. Zadovoljan sam prvom poluvremenom, a u trećem su oni dodali gas- rekao je bivši pomoćnik Vujoševića.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: