DV: Možda F4 bude u Železniku?

Nacionalni sport - Nedelja 20.01.2013 - 11:58

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Budućnosti, ali da bi njegovi izabranici trebalo da smanje periode slabije igre.

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević Trener Partizana mt:s Duško Vujošević

“Zadovoljan sam pobedom i igrom u većem delu utakmice. Budućnost je dobar kolektiv i nije iznenađenje što postižu dobre rezultate. Bili su sigurno dodatno motivisani zbog utakmice u Podgorici, u kojoj smo demonstrirali moć i pobedili na glamurozan način. Bilo je malo opuštanja i u odbrani i u napadu. Moramo da isključimo te prazne minute”, rekao je Vujošević.

Partizan je pobedio sa 63:50, i ostao je na trećem mestu, sa istim brojem pobeda kao i drugoplasirana Crvena zvezda Telekom, dok je Budućnost četvrta sa dva trijumfa manje.

“Idemo po utakmicu po utakmicu. Sada nas čeka derbi Radničkim u Kragujevcu. Stvari su se desile onako kako sam očekivao. Teško je predviđati rezultate u košarci, međutim, ta Igokea, koju niko nije ozbiljno shvatao u borbi za završni turnir na početku, pokazala je da nije iznenađenje. Znaju šta hoće i kako da to ostvare i svaka im čast”, rekao je trener Partizana.

Organizacija završnog turnira još nije dodeljena, ali u košarkaškim klubovima se uveliko priča da će Beograd biti domaćin, o čemu niko od zvaničnika nije pričao. Mnogi tvrde da Igokea nema uslova da organizuje završni turnir.

“Crvena zvezda je u najboljoj situaciji. Imaće verovatno pravo organizacije završnog turnira. Ne znam da li će biti u Železniku, ali ne odustajemo od svojih velikih ambicija, kao što vidite”, rekao je Vujošević.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić ocenio je da je loš prvo poluvreme odredilo ostatak meča i pobednika, kao i da je njegov tim u pojedinim trenucima delovao plašljivo u prvih 20 minuta.

“Jako slabo smo odigrali prvo poluvreme i tako odredili tok samog meča što se nas tiče. Nedovoljna je koncentracija za ovaj nivo. Igrali smo čak plašljivo tih 20 minuta. Moguće je da taj pad koncentracije i nedostatak energije zbog zamora, ali to ne sme da bude opravdanje. Pokušali smo da podignemo nivo u nastavku, ali bez skoka i trojki nismo imali prostora da ozbiljnije zapretimo i iznenadimo”, rekao je Radonjić.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: