EK: Zvezda sjajna, poraz Radničkog

Nacionalni sport - Četvrtak 09.01.2014 - 09:38

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu, dok je ekipa Radničkog poražena na startu druge faze Evrokupa.

Košarkaši Crvene zvezde Košarkaši Crvene zvezde

Zvezda je u grupi L u sjajnom ambijentu u hali Pionir savladala španski Bilbao sa 105:87

Sa druge strane, ekipa Miroslava Nikolića poražena je u Ukrajini od Himika sa 73:68.

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da je trijumf protiv Bilbaa veoma važan i pohvalio je navijače, dok je trener gostujuće ekipe Rafa Puejo čestitao protivniku na trijumfu.

Nakon poraza u Ukrajini trener Kragujevčana Miroslav Nikolić nije bio nezadovoljan izdanjem svog tima, ali jeste konačnim rezultatom.

U ostalim duelima prvog kola druge faze Evrokupa čak pet od preostalih sedam timova koji su stigli u Evrokup pretrpeli su poraze.

Uspešan od evroligaša osim Zvezde u sredu bio je samo Bamberg koji je bio ubedljiv protiv Gravlena u gostima – 86:67, a Novica Veličković nije bio u ekipi.

Ekipa Himkija savladala je Sijenu u Italiji sa 75:69, Banvit je kod kuće bio bolji od Budiveljnika sa 92:85, Strazbur je poražen u Nemačkoj od Albe sa 72:70, Zjelona Gora našeg trenera Mihajla Uvalina izgubila je kod kuće od Uniksa sa 77:72, a bolji od Lijetuvosa u Litvaniji bio je Bešiktaš – 103:101.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: