EK: Zvezda ubedljiva, Radnički 0-3

Nacionalni sport - Četvrtak 23.01.2014 - 06:49

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu, dok je Radnički pretrpao tesan poraz u mečevima 3. kola druge faze Evrokupa.

Crvena zvezda, Panionios EK Crvena zvezda, Panionios EK

Zvezda je u duelu savladala grčki Panionios u Pioniru sa 84:64, pa sada u L grupi ima skor 2-1.

Za razliku od beogradskih crveno-belih koji imaju velike izglede za prolaz u narednu fazu, ekipa Radničkog je praktično izgubila šansu da uradi isto.

Tim Miroslava Nikolića izgubio je u Francuskoj od Strazbura sa 80:76 i ima skor 0-3 u grupi N.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić zahvalio se nakon utakmice navijačima na podršci i istakao da njegov tim mora još mnogo da radi ukoliko želi da ispuni ciljeve.

U Zvezdinoj grupi Bilbao je razbio Nižni kod kuće sa 80:54, ali za goste nije igrao najbolji igrač Luk Bebit.

Zanimljivo je da je nesuđeno pojačanjwe Partizana Dairis Bertans na ovom meču šuturao za tri poena 0-7, ali njegov tim je i pored toga lako slavio.

Posle tri runde u drugoj fazi Evrokupa maksimalan skor imaju samo Nanter, Himki, Hapoel, Alba i Bešiktaš.

Podsetimo, Zvezda će, ukoliko se izbori za jedno od prva dva mesta u L grupi, ukrštati sa grupom P gde je trenutno Bešiktaš na čelu tabele, a za drugo mesto će se boriti Lijetuvos, Cedevita i Saragosa.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: