EL: Fener slavio u grotlu Pionira

Nacionalni sport - Subota 09.11.2013 - 08:27

Košarkaši Partizana poraženi su u Pioniru od Fenerbahčea sa 88:78 u meču 4. kola Evrolige koji su obeležile sudije.

Partizan poražen od Fenerbahčea Partizan poražen od Fenerbahčea

Čak pet tehničkih grešaka dosudili su arbitri (Španac, Grk i Ukrajinac), a dve je zaradio trener Partizana Duško Vujošević koji je isključen početkom drugog dela.

Crno-beli su se odlično nosili sa skupocenim timom Željka Obradovića 25 minuta, imali su i +11 u drugoj deonici, ali su u poslednjih 15 minuta razumljivo pali.

Žofri Lovernj bio je ubedljivo najbolji u sastavu Partizana sa 20 poena, 10 skokova i indeksom 28. Tarens Kinzi dodao je 18 poena uz 7 skokova, a Leo Vesterman ubacio je 13 poena.

Na drugoj strani svoju klasu je potvrdio Bojan Bogdanović sa 26 poena (6-9 trojke), Bo Mekejleb dodao je 14, a veoma dobar bio je i Nemanja Bjelica sa 12 poena i 5 skokova.

Partizan je na kraju imao devet skokova više (39-30), ali turski tim je imao potpunu dominaciju u asistencijama (17-7).

Crno-beli sada imaju skor 1-3 u A grupi, dok je timu Željka Obradovića ovo bila 12. vezana pobeda u svim takmičenjima na startu sezone.

U narednoj rundi crno-beli gostuju CSKA u Moskvi.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: