EL: Partizan na -21 u Tel Avivu

Nacionalni sport - Petak 24.01.2014 - 07:24

Košarkaši Partizana poraženi su od Makabija u Tel Avivu sa 88:67, u 4. kolu Top16 faze u Evroligi.

Partizan poražen od Makabija Partizan poražen od Makabija

Crno-beli su konkurentni bili samo u prvih pet minuta, a domaćin je meč prelomio u drugoj četvrtini koju je dobio sa 27:8.

Partizan, koji je na ovom meču bio ponovo bez Duška Vujoševića, odigrao je veoma slabu utakmicu i nijednog trenutka nije ugrozio vođstvo Makabija koji je ostvario i 15. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Početkom drugog poluvremena Makabi je imao i 30 poena prednosti, a mnogo važnije od ubedljivog poraza na ovoj utakmici je stanje kapitena Dragana Milosavljevića koji se početkom drugog poluvremena povredio i nije se više vraćao na parket.

Tarens Kinsi i Bogdan Bogdanović ubacili sup o 17 poena u sastavu srpskog šampiona, dok je Žofri Lovrenj dodao 11 uz 4 skoka.

Na drugoj strani, samo su Aleks Tajus sa 16 i Tajris Rajs sa 15 poena bili dvocifreni.

Crno-beli sada u F grupi imaju skor 1-3, a u narednom kolu u Kombank arena dočekuju Lokomotivu.

U ranije odigranoj utakmici ove grupe CSKA je prekinuo neverovatan niz Reala i savladao Madriđane na svom parketu sa 85:71.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: