Englezi javljaju, Australija će deportovati Novaka!?

Nacionalni sport - Sreda 12.01.2022 - 12:15

Čitav svet sa nestrpljenjem očekuje oduku o boravku Novaka Đokovića u Australiji.

FOTO: Twitter FOTO: Twitter
Oglasio se i najbolji teniser sveta lično koji je priznao grešku koja se potkrala njegovom timu, gotovo da nema ravnodušnih, a konačnu odluku i pored pobede na sudu doneće ministar imigracije Aleks Hok.
 
Dejli Mejl sada prenosi tvrdnje sopstvenog izvora koji navodi da Vlada Australije će u toku dana spremiti papirologiju kako bi deportovala Novaka iz zemlje, prenose sportske.net.
 
Kako prenosi engleski tabloid, vlada će to učiniti i pored pritiska određenog dela svetske javnosti da dopusti Srbinu da se takmiči na Australijan openu.
 
Kao razlog, navodi se da bi njegov ostanak u Australiji bio "opasan presedan" zbog "nelogičnosti u njegovim tvrdnjama", te da će njegova deportacija biti dokaz da vlasti u Australiji slede veoma rigoroznu politiku kada je u pitanju koronavirus.
 
Ono što treba znati jeste da je Dejli Mejl tabloid koji je neretko iznosio pogrešne tvrdnje, nadamo se da je tako i u ovom slučaju
 
Ipak, sve je na ministru Hoku, konačna odluka se očekuje u kasno večeras po našem vremenu...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: