Epilog incidenta u Budvi: Privedeno 25 osoba, povređen policajac

Nacionalni sport - Nedelja 08.03.2020 - 12:28

Do sukoba je došlo, kako se navodi, kada je oko 120 navijača odbilo da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu pripadnika obezbeđenja

Navijači Partizana bacilli suzavac u bazen FOTO: printskrin/Instagram Navijači Partizana bacilli suzavac u bazen FOTO: printskrin/Instagram
Policija je u Budvi privela 25 osoba zbog incidenta koji se u subotu dogodio na bazenu "Dragan Trifunović", kada je došlo do sukoba navijača vaterpolo kluba Partizan i policije.
 
Kako je saopšteno iz Uprave crnogorske policije, tom prilikom povređen je jedan policajac, a zbog incidenta policija je blokirala grad, prenose podgoričke „Vijesti“.
 
Do sukoba je došlo, kako se navodi, kada je oko 120 navijača odbilo da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu pripadnika obezbeđenja.
 
- Oni su pokušali nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, te im je od strane budvanske policije izdato upozorenje na koje su se oglušili. Ova grupa navijača je udaljena sa bazena posle čega su kamenicama gađali objekat i tom prilikom je nastala šteta na objektu i na službenom vozilu Uprave policije - navodi se u saopštenju policije.
 
U Budvi je u subotu uveče trebalo da se odigra meč između Primorca i Partizana u regionalnoj A1 ligi, a odigraće se danas, i to bez prisustva publike.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: