Gaćinović vređao Krstajića, Kolarov branio selektora

Nacionalni sport - Petak 23.11.2018 - 11:58

Na poluvremenu meča između Srbije i Litvanije na stadionu Partizana u utorak dugodio se skandal, saznaje "Sportski žurnal".

Svako ima pravo da bude nezadovoljan FOTO: EPA Svako ima pravo da bude nezadovoljan FOTO: EPA
Kako tvrdi beogradski sportski dnevnik fudbaler Mijat Gaćinović je nezadovoljan izlaskom iz igre posle 46 minuta vređao selektora Mladena Krstajića.
 
Žurnal prenosi da je Gaćinović u naletu besa izuo i bacio kopačke u svlačionici, a da je na to žustro reagovao kapiten Aleksandar Kolarov.
 
"Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni?!", navodno je pitao Kolarov Gaćinovića. 
 
Gaćinovića je nakon 0:0 u prvom poluvremenu zamenio Aleksandar Prijović koji je postigao gol i zabeležio asistenciju u trijumfu Srbije 4:1. 
 
"Nisam bio na licu mesta, ali sam čuo i sve što mogu da kažem svodi se na to da je takvo ponašanje neprimereno. Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas. Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu sa njima", rekao je direktor reprezentacije Darko Kovačević za "Žurnal", a prenosi Tanjug. 
 
Srbija je osvajanjem Grupe 4 izborila plasman u Ligu B Lige nacija, kao i plej-of Lige C čiji će pobednik izboriti mesto na EURO 2020, ako to ne učini preko kvalifikacija.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: