Garido: "Crvena zvezda najveći srpski klub"

Nacionalni sport - Petak 25.01.2013 - 23:13

Luis Garido tvrdi da je svestan značaja dresa koji će nositi do kraja sezone. Reprezentativac Hondurasa izjavio je lokalnim medijima da je presrećan što je dobio priliku da igra u najvećem srpskom klubu.

Crvena zvezda - grb Crvena zvezda - grb

 

Reprezentativni veista Hondurasa i najnovije pojačanje Crvene zvezde, Luis Garido oduševljen je prelaskom u srpski klub.
 
Garido je u izjavi medijima u domovini izjavio kako je napravio sjajan potez u karijeri.
 
"Zahvaljujem Bogu i Olimpiji koji su mi omogućili da igram u inostranstvu. U Crvenu zvezdu idem na pozajmicu sa mogućnošću da mi otkupe ugovor. Ovo je najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri, nijednog trenutka nisam oklevao oko ponude", oduševljen je Garido.
 
Garido se informisao o novom klubu, i čini se da mu se mnogo svidelo ono što je saznao.
 
"Sve što znam o Crvenoj zvezdi jeste da se radi o zaista velikom klubu. U pitanju je najveći klub u Srbiji i veoma sam srećan zbog prelaska", poručio je Garido.
 
On se trenutno nalazi sa nacionalnim timom Hondurasa na Kupu Centalne Amerike, gde ih očekuje polufinalni susret sa Belizeom.
rts

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: