Grobari Jug: Da spustimo tenzije

Nacionalni sport - Petak 17.05.2013 - 15:50

Navijačka grupa „Grobari Jug“ izdala je saopštenje u kojem poziva sve navijače Partizana da međusobne razmirice stave u drugi plan na meču sa Crvenom zvezdom.

Grobari Jug: Da spustimo tenzije Grobari Jug: Da spustimo tenzije

"Apelujemo na sve navijačke grupe Partizana, i sa juga i sa istoka, da svoje razmirice i nezadovoljstva stave u drugi plan i posvete se samo jednom cilju, a to je pobeda i osvajanje titule šampiona Srbije. Što više energije sačuvamo za podršku našem klubu, manje ćemo je trošiti između sebe“, piše između ostalog u saopštenju.

Svi navijači u saopštenju se pozivaju da lična ubeđenja ostave van stadiona i naglašava se da je Partizan iznad svakog pojedinca.

„Subota je dan kada svi zajedno možemo napraviti prvi veliki korak ka smirivanju tenzija i posle dužeg vremena učiniti nešto za naš klub zajedno. Bezrezervna podrška igračima i pesma tokom cele utakmice sigurno će im značiti, a poruka koju im šaljemo može biti presudna. Ostavite lična ubeđenja i stavove van stadiona makar na jedan dan i budite deo nečeg velikog. Partizan je oduvek bio iznad svakog pojednica i sada je prava prilika da mu se svi zajedno odužimo na najbolji način. Prilika da svi zajedno učestvujemo u nastavku dominacije nije mala stvar i iskreno verujemo da time možemo najaviti bolje dane i što se tiče kluba i nas navijača. Budite deo istorije Partizana, budite deo rešenja a ne problema, jednostavno budite Grobari“, dodaje se u saopštenju, koje je potpisano sa „Grobari Jug“.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 19.30h. Crno-beli na tri kola do kraja imaju dva boda više od najvećeg rivala.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: