Gvardiola posle pobede nad Realom: Još ništa nije gotovo

Nacionalni sport - Četvrtak 27.02.2020 - 14:16

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da duel osmine finala Lige šampiona sa Real Madridom još nije gotov, posle pobede njegove ekipe u prvom meču.

Igrači Sitija slave pobedu FOTO: AP Igrači Sitija slave pobedu FOTO: AP
„Pokušali smo da pobedimo u Madridu i uspeli smo. Ovo je samo prvi deo. Ako neko može da prevaziđe ovu situaciju, to je onda Real Madrid”, rekao je Gvardiola za BT Sport.
 
Fudbaleri Mančester sitija pobedili su sinoć na „Santjago Bernabeu” Real Madrid sa 2:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Real je poveo u 60. minutu golom Iska, izjednačio je Gabrijel Žezus u 78. minutu, a pobedu engleskom timu doneo je Kevin De Brujne iz penala u 83.
 
„Kada smo mi bili bolji primili smo gol, kada su oni bili bolji, mi smo postigli gol. To je fudbal. Sećam se četvrtfinala (protiv Liverpula) pre nekoliko sezona na Enfildu, kada smo igrali neverovatno dobro, a oni su postigli golove iz svake šanse”, naveo je Gvardiola, javlja Beta.
 
Siti je prvi put u klupskoj istoriji pobedio Real.
 
„Liga šampiona su usponi i padovi i ima još mnogo do kraja. Zadovoljni smo pobedom na 'Santjago Bernabeu', ali još ništa nije osvojeno”, dodao je bivši trener Barselone.
 
Gvardiola je tek drugi trener, posle Otmara Hicfelda, koji je pobedio Real u dve utakmice u Ligi šampiona na „Santjago Bernabeu”, ali prvi trener koji je to učinio sa dva različita kluba.
 
Revanš utakmica na programu je 17. marta u Mančesteru.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: