"IMALI SMO SAMO PADOVE!" Savić pobesneo zbog reakcije svojih igrača

Nacionalni sport - Četvrtak 25.07.2019 - 13:29

Vaterpolisti Srbije su pobedili reprezentaciju Nemačke rezultatom 17:16 nakon peteraca i u subotu u pola 9 ujutru igraće protiv Australije za peto mesto na planetarnom takmičenju u Južnoj Koreji.

Ostaje nam meč za peto mesto, ali... FOTO: MTI Ostaje nam meč za peto mesto, ali... FOTO: MTI
Jasno je da ovo što je danas prikazala naša reprezentacija nije pravi pokazatelj kvaliteta, a jako nezadovoljan je bio selektor Dejan Savić.
 
- Dosta slabosti smo pokazali. Posle ispadanja u četvrtfinalu ekipa mora da dođe sebi i odigra na svom nivou. O utakmici mogu da kažem da smo imali samo padove, nije bilo uspona. Ostaje nam meč za peto mesto, ali sa ovakvom igrom... - rekao je selektor Dejan Savić.
 
I Radomir Drašović, strelac odlučujećeg petarca, ističe da je danas bilo najbitnije pokazati karakter nakon poraza u četvrtfinalu.
 
- Jedina pozitivna stvar, posle teških momenata u igri je pobeda. Nekako smo se na kraju digli i pobedili. Mora glava da bude bolja, ona rešava. Ne bežimo od toga. Peterac? Uvek probate da uradite sve da bi ishod bio povoljan.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: