Još pojačanja: Stanković najavio "lepo i prijatno" iznenađenje!

Nacionalni sport - Subota 02.01.2021 - 14:00

Došla su dvojica, ali to nije kraj...

Pojačanja pred Milan FOTO Screenshot Pojačanja pred Milan FOTO Screenshot
Crvena zvezda je predstavila plan priprema za drugi deo sezone, a na prvoj prozivci Dejana Stankovića koja će biti odmah iza Božića pojaviće se bar četvorica novih imena.
 
Stigli su Aksel Bakajoko (Inter) i Slavoljub Srnić (slobodan agent), biće tu i Ričard Odada i Nikola Stanković (Grafičar), dok je Stanković gostujući u Dnevniku RTS najavio da će biti još pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.
 
"Radimo na pojačanjima...", kazao je Stanković.
 
"Zvezda zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Obratićemo pažnju na igrače, nećemo ludovati, to kažem pod navodnicima, ali gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Verujem da će biti lepo prijatno iznenađenje za navijače", naglasio je trener Zvezde i tako rasplamsao maštu navijača.
 
Definitivno je kao opcija "otpao" Filip Sinkernagel, trenutno je Marko Jevremović iz Javora najbliži potpisu, dok se uveliko pregovara i sa Duškom Tošićem...
 
Možda ne stignu na početak priprema, ali Zvezda želi da se dodatno pojača pred Milan.
 
"Zvezda će biti spremna za proleće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana... To je evropski derbi, sećamo se svega što je bilo između Zvezde i Milana. Mi ćemo biti 100% spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem", dodao je Dejan Stanković.
 
Trener crveno-belih je rekao i da mu je žao što se "polako navikavamo na fudbal bez navijača", pa da svi željno iščekuju da se publika vrati na stadiona.
 
"Mnogo mi je žao jer je fudbal napravljen za navijače, fudbal je adrenalin i strast, samo se plašim da se ne naviknemo na ovo...", zaključio je Stanković iza kog je prva sezona kao trenera i to veoma uspešna.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: