JSL i tokom proleća na Areni sport

Nacionalni sport - Ponedeljak 25.02.2013 - 23:19

Ljubitelji domaćeg fudbala moći će da i u nastavku sezone gledaju utakmice Jelen Superlige na Areni sport. Već od utorka i meča BSK Borča - Partizan (13.00).

Kao i tokom jeseni, Arena sport ekskluzivno će prenositi superligaške utakmice.

U utorak, 26.februara, u prvoj utakmici polusezone snage će odmeriti BSK Borča i Partizan, uz direktan prenos od 13.00 časova.

I taj i meč u Ljutice Bogdana u sredu (Crvena zvezda - Javor, 18.30) biće direktno prenošeni na Areni sport 1.

U 17. kolu, zakazanom za naredni vikend, ljubitelje domaćeg fudbala očekuju mečevi Partizana i Donjeg Srema (subota, 19.00) i Rada i Crvene zvezde (nedelja, 14.00).

Pred svako kolo gledaoci će moći da pogledaju NIKE najavu kola (petkom od 19.00 časova), u kojoj će imati priliku da se upoznaju sa najtalentovanijim igračima, bivšim fudbalerima i da uživo prate događaje na stadionima uoči utakmica.

Arena sport prenosiće dve do tri utakmice po kolu, a nedeljom uveče emitovaće jednočasovnu analizu superligaških događaja sa gostima u studiju - Jelen pregled kola (od 21.00 čas).

Na kraju svake emisije gledaoci će moći da pogledaju Jelenovo oko, kada će sa sudijama biti analizirani sporni detalji proteklih mečeva.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: