JSL: Kraj polusezone u Jagodini

Nacionalni sport - Nedelja 08.12.2013 - 10:38

Fudbaleri Partizana u sledeću kalendarsku godinu će ući sa prve pozicije, a poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva zatvaraju Jagodina i Radnički iz Kragujevca.

Kraj jesenjeg dela prvenstva JSL Kraj jesenjeg dela prvenstva JSL

Na sedam utakmica odigranih vikenda u Jelen Superligi do sada su viđene po dve pobede domaćih i gostujućih uz tri remija.

Trijumfovali su “večiti” rivali, Sloboda iz Užica, te Novi Pazar, dok su po bod osvojile ekipe Napretka, Javora, Spartaka, Rada, Donjeg Srema i OFK Beograda.

Poslednji zvanični meč u domaćem šampionatu u 2013. godini odigraće se u Jagodini, a trener ekipe koja je prošle sezone osvojila nacionalni kup Mladen Dodić smatra da su novi bodovi neophodni njegovom timu u želji da ostane u borbi za treću poziciju.

-To je naš cilj bez obzira što i po novinama, zbog bolje forme nego na početku, igrači Radničkog najavljuju da dolaze po bodove. To garantuje jedan zaista odličan meč a takvi su u poslednje vreme svi mečevi u Jagodini i to ne samo u Jagodini već svi koje igramo ove jeseni- naveo je Dodić.

Sa druge strane, Kragujevčani na gostovanje stižu nakon pobede nad Novim Pazarom, što im je dalo dodatnu dozu samopouzdanja, ali šef stručnog štaba Radmilo Ivančević upozorava da još ništa nije urađeno.

-To što smo pobedili Novi Pazar, to je dobro. Ali nemamo razloga da upadamo u euforiju, da se pojavljuje neko samozadovoljstvo. Jednostavno moramo imati pravi pristup na svakoj utakmici, pogotovo na ovoj gde imamo priliku.

Zašto ne pokušati i dati svoj maksimum – tražiti bod ili tri? Očekujem maksimalan pristup od svojih igrača. Samo tako možemo nešto uraditi- napomenuo je Ivančević.

Takmičenje u Jelen Superligi nastavlja se posle zimske pauze 23. februara.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: