Kakav spektakl bi to mogao da bude: U Užice da dođu braća De Bur i Patrik Klajvert!

Nacionalni sport - Petak 17.04.2020 - 12:59

Fudbal u podnožiju Zlatibora nije na elitnom nivou godinama, ali bi grad kraj Đetinje mogao da ugosti nekadašnje svetske zvezde.

Užice i Antić to zaslužuju FOTO: EPA-EFE Užice i Antić to zaslužuju FOTO: EPA-EFE
Legendarni trener Radomir Antić je preminuo u Madridu, ali ga njegovi Užičani, ali ni narod Srbije neće zaboraviti. ‘Mister’ je prve profesionalne fudbalske korake napravio u Slobodi, a kada se igrački penzionisao rado je dolazio da gleda mečeve ovog kluba, koji god rang takmičenja igrali. Užičani su tako pokrenuli inicijativu da se tamošnji ‘Gradski stadion’ preimenuje u stadion ‘Radomir Antić’.
 
– On je bio izuzetno cenjen kao igarač i trener, ali i voljen kao ličnost i osoba. Smatram da stadion treba da nosi njegovo ime, jer je zaista pokazao koliko voli naš kraj, jer je slobodno vreme provodio na Zlatiboru i dosta vremena na Slobodinim utakmicama, ma u kojoj ona ligi bila – istakao je član UO GFK Sloboda, Aleksandar Jelisavčić.
 
Cilj je i da se po završetku pandemije korona virusa odigra revijalni meč u čast Radomira Antića.
 
– Voleo bih da vidim sve velike zvezde koje Užičani nemaju priliku da vide uživo od Kaminera, Moline, Agilere, braće De Bur do Klajverta i naravno uz naše fudbalere koji su igrali u Arfici za reprezentaciju koju je Anitić predvodio – istakao je gradonačelnik Užica, Nemanja Nešić.
 
Nema sumnje da Radomir Antić, Užičani i Užice zaslužuje jedan spektakl…
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: