Kiša pravi novi raspored: Krajinović i Lajović nastavljaju u utorak

Nacionalni sport - Ponedeljak 20.01.2020 - 12:58

Pored Dušana i Filipa, od srpskih igrača, na teren će izaći Miomir Kecmanović i Nina Stojanović

Preraspored već u prvom kolu FOTO: AP Preraspored već u prvom kolu FOTO: AP
Kiša je promenila raspored mečeva prvog kola, prvog dana, prvog Grend slema sezone u Melburnu. Zbog padavina prekinuto je dosta mečeva koji su se igrali na otvorenom, a samim tim i odložilo one koji su bili kasnije na programu.
 
Reorganizacijom rasporeda odlučeno je da srpski teniseri Dušan Lajović i Filip Krajinović prekinute mečeve protiv Kajla Edmund, odnosno Kventina Halisa odigraju u utorak. Lojović je gubio u prvom setu 5:2, pa će mu pauza, do ponoći po našem vremenu, dobro doći. Krajinović je u prvom setu, koji je prekinut pri rezultatu 6:6 (3:3), bio izjednačen sa protivnikom i duel će nastaviti iza ponoći.
 
Na redovnom programu u 5:30 je i prvi meč Miomira Kecmanović, koji igra protiv Andreasa Sepija.
 
Nina Stojanović, jedina srpska teniserka na ovom turniru, na teren bi trebalo da izađe u utorak oko 11 časova, a protivnica joj je Anastasijom Pavljučenkovom.
 
U utorak će prvi meč odigrati i Rafael Nadal. Španac će odmeriti snage, oko 4:00 ujutru, protiv Bolivijca Uga Delijena na centralnom terenu "Rod Lejver arene".
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: