Kolarov objasnio zašto je odbio da igra protiv Škotske

Nacionalni sport - Subota 03.04.2021 - 13:09

Aleksandar Kolarov prvi put se oglasio posle dešavanja na utakmici Srbije i Škotske.

"Neke stvari sam na svoju ruku radio" FOTO: YouTube screnshot
Defanzivac Intera je iz Milana stigao u Beograd, ali je pred meč odluke za plasman na EURO rekao tadašnjem selektoru Ljubiši Tumbakoviću da ne može da igra zbog povrede.
 
Iako je srpski medicinski tim ustanovio da bi mogao na teren, Kolarov je insistirao da ostane na klupi, čak i da ne izvede udarac sa 11 metara u penal seriji.
 
O tome je govorio u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Nova.
 
"Ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da mi je trener (Konte prim. aut) zabranio. Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle tri minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu", rekao je Kolarov.
 
Bivši kapiten "Orlova", koga selektor Dragan Stojković Piksi nije zvao za novi kvalifikacioni ciklus, napomenuo je da nije prvi put da se javnost obruši na srpske reprezentativce.
 
"Mogao sam da očekujem da će FSS tada da stane uz mene, javljali su se i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na meni bude najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se”, rekao je Kolarov.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: