Kosović: Jedva čekamo Bešiktaš

Nacionalni sport - Petak 17.08.2018 - 09:10

Presrećan sam što smo prošli u narednu fazu i ostvarili naš cilj. Ostaje žal za primljenim golovima jer mislim da smo zaslužili da završimo meč s 3:0 – kaže vezista Partizana

Nema opuštanja protiv Turaka Nema opuštanja protiv Turaka
Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je da je njegova ekipa protiv Nordsjelanda pokazala da može da igra protiv svakoga, ali i da ostaje žal za primljenim golovima u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.
 
- Presrećan sam što smo prošli u narednu fazu i ostvarili naš cilj. Ostaje žal za primljenim golovima jer mislim da smo zaslužili da završimo meč s 3:0. Pokazali smo da možemo da igramo sa svakom ekipom. Nordsjeland je vrlo kvalitetan i ozbiljan tim - rekao je Kosović novinarima posle utakmice.
 
Fudbaleri Partizana pobedili su u četvrtak uveče dansku ekipu 3:2 i ukupnim rezultatom 5:3 plasirali se u baraž Lige Evropa. Kosović je dodao da je utakmica bila teška, ali da su crno-beli zasluženo pobedili.
 
- Bilo je teško jer oni imaju svoj sistem igre od kojeg ne odstupaju tokom cele utakmice. Mislim da smo sasvim zasluženo prošli dalje i jedva čekamo utakmicu sa Bešiktašom.
 
Partizan će u baražu za Ligu Evropa igrati protiv turskog Bešiktaša, koji je eliminisao Lask, a Kosović je ocenio da crno-beli ne smeju da dozvole bilo kakvo opuštanje pre kraja, kao što je to bio slučaj na jučerašnjem meču.
 
- Bili smo dobri prvih 60 minuta, ali je posle toga usledio pad u našoj igri. Poveli smo s dva gola razlike i to je dovelo do opuštanja u igri, ali to ne smemo da dozvolimo u narednoj utakmici sa Bešiktašom, protiv kojeg će verovatno biti još teže - zaključio je Kosović.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: