Krajinović izgubio u četvrtfinalu Sinsinatija

Nacionalni sport - Četvrtak 27.08.2020 - 10:55

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je noćas izgubio od 30. igrača sveta Kanađanina Miloša Raonića posle tri seta, 6:4, 6:7, 5:7.

Izgubio od Kanađanina Miloša Raonića FOTO: EPA-EFE Izgubio od Kanađanina Miloša Raonića FOTO: EPA-EFE
Krajinović, 32. teniser sveta, izgubio je posle dva sata i 43 minuta. On je u trećem gemu prvog seta oduzeo servis Raoniću, prednost brejka je sačuvao tokom seta i poveo u meču.
 
Srpski teniser je dobro počeo drugi set, poveo je sa 4:2, ali je Raonić u 10. gemu vratio brejk i izjednačio na 5:5. Obojica su posle toga osvojili po gem i set je odlučen u taj-brejku koji je Kanađanin dobio sa 7:2.
 
U trećem setu teniseri su bili sigurni prilikom svojih serivsa, sve dok Raonić nije napravio brejk u 11. gemu i poveo sa 6:5. On je posle toga osvojio gem na svoj servis i plasirao se u polufinale.
 
Raonić će u polufinalu igrati protiv četvrtog nosioca Stefanosa Cicipasa.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: