Krajinović u polufinalu turnira u Budimpešti

Nacionalni sport - Petak 26.04.2019 - 14:47

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Budimpešti pobedom nad Hrvatom Bornom Ćorićem u dva odigrana seta.

Do pobede posle maltene dva časa igre FOTO: Getty Images Do pobede posle maltene dva časa igre FOTO: Getty Images
Krajinović je do pobede došao posle maltene dva časa igre – 6:4, 7:5.
 
Srpski teniser se trijumfom osvetio Ćoriću za poraz koji mu je Hrvat naneo na Australijan openu ranije ove godine, piše B92.
 
Ćorić je prvi došao do brejka u ovom meču i poveo sa 4:2, ali je usledila furiozna serija Krajinovića. Trenutno 105. teniser na planeti je vezao četiri gema i došao do prvog seta.
 
U prva četiri gema drugog seta viđena su dva brejka, da bi igrači bili nešto sigurniji pri početnom udarcu u nastavku. Momenat odluke pao je u desetom i jedanaestom gemu drugog dela igre.
 
Filip je na servisu bio suočen sa tri set lopte, a sve je uspeo da spase.
 
Borna nije dobro podneo neiskorišćene prilike, ispustio je servis u narednom gemu, a Krajinović je sigurnim gemom došao do pobede i plasmana u naredno kolo.
 
On će se u polufinalu sastati sa boljim iz okršaja između domaćeg tenisera Atile Balaša i Francuza Pjer-Iga Erbera.
 
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: