Kralj okupio moćan tim u Partizanu, spremaju li se pojačanja za leto?

Nacionalni sport - Četvrtak 18.03.2021 - 14:03

Legendarni golman prionuo na posao.

Prvi radni sastanak Ivice Kralja sa skauting službom FOTO: Twitter/FK Partizan/screenshot Prvi radni sastanak Ivice Kralja sa skauting službom FOTO: Twitter/FK Partizan/screenshot
Partizan je nedavno pojačao svoj sportski sektor angažovanjem svog proslavljenog golmana Ivice Kralja, koji će se baviti i skautingom, ali i saradnjom sa šefom struke Aleksandrom Stanojevićem u vezi kadrovskih rešenja u prvom timu.
 
Kralj je uveliko počeo sa radom, a Partizan je danas na društvenim mrežama objavio fotografiju iz njegove radne kancelarije, gde je održao sastanak sa svojim saradnicima.
 
Kao što možete da vidite u prilogu, sastanku su prisustvovali i ostali članovi skauting službe: Popović, Trifunović, Zavišić, Rusmir, Radinović, Iliev, Čapljić, Jusić.
 
Videćemo u narednom periodu kakvi su konkretni planovi, koji igrači su na radaru crno-belih, ali prvi koraci ka njihovom ostvarenju su očigledno već napravljeni.
 
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: