Lalatović hoće da bude selektor, ali pod JEDNIM USLOVOM

Nacionalni sport - Ponedeljak 04.01.2021 - 13:26

Jedan od najboljih trenera u domaćem prvenstvu govorio je o mogućnosti da sedne na klupu nacionalnog tima.

Teško mu pao neodlazak reprezentacije na EP FOTO: Screenshot Teško mu pao neodlazak reprezentacije na EP FOTO: Screenshot
Lični pečat, Nenad Lalatović je ostavljao u kom god klubu je radio, a sada se nada da bi jednog dana mogao da preuzme ‘orlove‘.
 
– Po svom kvalitetu i po svemu što postižem kao trener, tako nešto zaslužujem, i siguran sam da ću, kad se kockice poklope i kada ja budem mogao da pravim selekciju, napraviti dobar rezultat sa A timom, rekao je Lalatović u intervjuu za ‘Objektiv‘.
 
Trener Vojvodine je istakao da mu je teško pao neodlazak reprezentacije na Evropsko prvenstvo.
 
– Lako je sad pričati i biti general posle bitke. Ljubišu Tumbakovića izuzetno cenim i moram da kažem da je jedan od mojih omiljenih trenera. Protiv Norveške je fenomenalno vodio naš tim i tada su ga svi hvalili i dizali u nebo. Očigledno je bilo velikih problema unutar tima pred utakmicu sa Škotima, trzavica, protivnik je ušao u meč čvršće, imao je veću želju… 
 
Ne znam, ne mogu da tvrdim da li bih ja uspeo da odvedem Srbiju na Evropsko prvenstvo, mislim da je Tumba imao malo bolju atmosferu da bi on uspeo. Ostaje veliki žal mene kao navijača naše reprezentacije i svakog Srbina jer smo mogli da gledamo naše momke na EURO, ali nadam se da ćemo otići na Mundijal u Katar, dodao je on.
Objektiv, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: