Laslo Đere za prvu titulu u karijeri

Nacionalni sport - Nedelja 24.02.2019 - 15:24

Ukoliko osvoji pehar, Đere će postati drugi reket Srbije

Najveći uspeh u karijeri FOTO: Reuters Najveći uspeh u karijeri FOTO: Reuters
Ostvario je Laslo Đere najveći uspeh u karijeri plasmanom u finale turnira u Rio de Žaneiru, ali još jedan korakg ga deli do prvog trofeja. Srpski teniser boriće se za pehar sa mladim Kanađanimom Feliksom Ožijeom Alijasimom, koji sa 18 godina spada u grupu najtalentovanijih igrača nove generacije.
 
Đere je već plasmanom u finale obezbedio veliki skok na ATP listi i od ponedeljka će biti najmanje 50. na listi, a ukoliko osvoji trofej, doći će i do 37. mesto, na ivicu da bude nosilac čak i na grend slemovima. Laslo ako dođe do pehara, preskočiće na listi Dušana Lajovića i postaće drugi reket Srbije!
 
Veliki skok očekuje i Feliksa Ožijea Alijasima, koji je pre turnira u Rio de Žaneiru bio izvan prvih 100 na listi, a sada će napredovati najmanje do 59. poziciji.
 
Đere i Ožije se do sada nisu susretali, a jednom od njih dvojice će Rio postati omiljeni grad na svetu, jer će u njemu osvojiti prvu titulu u profi karijeri.
Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: