Lazović interesantan Valensiji

Nacionalni sport - Subota 16.03.2013 - 13:33

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović potvrdio je da je Valensija zainteresovana za vezistu ’crveno-belih’ Darka Lazovića.

 

Stojadinović je istakao da će ’slepi miševi’ intenzivno pratiti Lazovića u narednom periodu i da bi, ukoliko budu zadovoljni njegovim partijama, u letnjem prelaznom roku mogla da stigne i konkretna ponuda.
 
„Tačno je da sam se tokom boravka u Španiji sreo sa sportskim direktorom Valensije Braulijom Vaskesom. Poznajemo se još iz igračkih dana, kada smo bili zajedno u La Korunji. Obratio mi se u vezi sa Darkom Lazovićem, jer je Valensija veoma zainteresovana za našeg fudbalera. Vaskes je najavio da će doći u Beograd da gleda Lazovića na nekoj od narednih utakmica“, istakao je Stojadinović. 
 
Lazović je 2009. godine došao iz čačanskog Borca u Crvenu zvezdu, a u prethodne dve sezone je odličnim igrama skrenuo pažnju, zainteresovao nekoliko stranih klubova, a postao i reprezentativac.
Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: