Legende oštre, da li je ovo najgori Večiti derbi u istoriji?

Nacionalni sport - Ponedeljak 02.03.2020 - 13:53

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nisu oduševili navijače.

Večiti derbi nije opravdao visoka očekivanja Večiti derbi nije opravdao visoka očekivanja
Večiti derbi broj 162 nije opravdao visoka očekivanja navijača.
 
Mnogo prekida, malo akcije i niti jedan pogodak prouzrokovali su veliko razoračanje sportske javnosti u Srbiji, pa tako i proslavljene fudbalere i trenere.
 
"Derbi je bio nervozniji, nego što sam očekivao. Verovao sam, da ću zbog kvaliteta igrača, gledati bolji fudbal. Nisam zadovoljan igrom, više sam očekivao i od same utakmice. Nemam detalj koji bih izdvojio iz derbija", smatra selektor Srbije Ljubiša Tumbaković, prenosi Sportski žurnal.
 
Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević Dan Tana bio je veoma oštar u oceni.
 
"Ovo je bio najlošiji derbi u istoriji. Ma, sve je bilo ispod nivoa, prevashodno, suđenje i igra. Ovo ne može da se ponovi. Gledali smo jednu fizičku igru, bez imalo onoga zbog čega smo došli na fudblaski utakmicu", smatra on.
 
Ni bivši selektor mlade reprezentacije Dragan Okuka nije bio pod naročito pozitivnim utiskom.
 
"Tvrda i teška utakmica. Zvezda je bila bolja prvo poluvreme, drugo je pripalo Partizanu. Videli smo mnogo trke i borbe, ali malo šansi i igre. Nerešeno je i na kraju pravedno", smatra Okuka.
 
"Ne vidim pomak u igri nijedne ekipe. Ne samo ja, već svi na stadionu. Ima dosta agresije i trčanja, vidi se da su fudbaleri spremni, ali nema ideja. Nedostaju pravi manevarski igrači", kazao je proslavljeni as Zvezde Stanislav Karasi.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: