Ljajić bi da opet igra večiti derbi

Nacionalni sport - Četvrtak 25.12.2014 - 12:11

Bivši fudbaler Partizana Adem Ljajić izjavio je za italijanski Korijere delo Sport da bi voleo opet da igra "večiti derbi".

Foto: Beta / AP Foto: Beta / AP

Ljajić je sa saigračem iz Rome Huanom Iturbeom odgovarao na razna pitanja, ali je duel Partizana i Zvezde posebno isticao kao važnu tačku karijere.

Iako je u Italiji igrao protiv Juventusa, Milana, Intera, u Evropi sa najjačim klubovima, Ljajić izdvaja "večiti derbi" kao najlepšu utakmicu koju je igrao.

Ljajić je kao omiljeni gol u karijeri istakao pogodak protiv Lacija u dresu Fiorentine, kada je loptu poslao pod prečku, dok nije bio previše siguran na pitanje novinara da li Roma može da osvoji Skudeto, rekao je možda.

Kao omiljenog saigrača izdvojio je Stevana Jovetića, sa kojim je igrao i u Partizanu i u Fiorentini.

Ljajić je karijeru počeo u Jošanici iz Novog Pazara, od 2005. do 2010. je bio član Partizana, do leta 2013. je igrao za Fiorentinu, a pretprošlog leta je za 11 miliona evra prešao u Romu.

Devet puta je bio reprezentativac, ali još čeka gol za Srbiju.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: