Loše vesti za Tumbakovića: Reprezentativcu Srbije nastradalo koleno u sinoćnoj utakmici

Nacionalni sport - Subota 26.09.2020 - 12:25

Za selektora reprezentacije Srbije, Ljubišu Tumbakovića, užasne vesti stižu iz Nemačke.

Kostić doživeo povredu već u 15. minutu susreta FOTO: Reuters Kostić doživeo povredu već u 15. minutu susreta FOTO: Reuters
Naime, u ubedljivoj pobedi Ajntrahta nad Hertom (3:1), srpski reprezentativac Filip Kostić doživeo je povredu već u 15. minutu susreta.
 
Prema nezvaničnim informacijama srpskom internacionalcu je nastradalo desno koleno, nakon jednog duela sa štoperom berlinske Herte.
 
Ukoliko se bude ispostavilo da se radi o ozbiljnoj povredi, to bi predstavljao težak udarac za naš nacionalni tim, s obzirom da Srbiju očekuje meč protiv Norveške 8. oktobra u okviru baraža za Evropsko prvenstvo.
 
Iako lišen pomoći Srbina, Ajntraht nije imao mnogo problema sa Hertom. Gosti su već u prvom poluvremenu stekli prednost od 2:0 golovima Andree Silve iz penala u 30. minutu, dok je sedam minuta kasnije Bas Dost bio precizan i duplirao vođstvo.
 
Sebastijan Rode je u 71. minutu potvrdio trijumf Ajntrahta, da bi gosti počastili domaćina pošto je Hintereger postigao autogol za konačnih 3:1.
 
Hotsport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: