Miloje otkrio koje rivale želi u novom pohodu ka Ligi šampiona

Nacionalni sport - Petak 22.02.2019 - 13:03

Salcburg i Krasnodar su prošli u osminu finala Lige Evrope, a trener Zvezde veruje da to daje dodatnu vrednost pobedama crveno-belih nad njima.

Milojević: Mi guramo našu priču FOTO: D. Ristić/OK Radio Milojević: Mi guramo našu priču FOTO: D. Ristić/OK Radio
Salcburg i Krasnodar izborili su plasman u osminu finala Lige Evrope, a to su klubovi koji su jako poznati svima u Crvenoj zvezdi i njenim navijačima, jer su crveno-beli preko njih došli do prvo grupne faze Lige Evrope, a onda i ove sezone Lige šampiona.
 
Novinari su pitali trenera Zvezde Vladana Milojevića za komentar, a on nije propustio priliku da "pecne" kritičare.
 
"Salcburg i Krasnodar koje smo mi 'slučajno' izbacili. Drago mi je da nastavljaju tu borbu, a meni će biti drago da se ponovo sretnemo sa njima, pa ćemo ih ponovo 'slučajno' izbaciti", odgovorio je Milojević.
 
Da li uspeh tih ekipa daje sada dodatnu vrednost vašim pobedama nad njima?
 
"Ja bih rekao da nam daju vrednost, ali šalu na stranu, to su jako dobre ekipe, kvalitetne ekipe. A videli ste i ekipe sa kojima smo igrali u Ligi šampiona... Neka oni guraju, mi guramo našu priču. Drago mi je da su tu, nije bitno da li smo ih mi pobedili ili nismo.
 
Te dve utakmice su bile prekretnica da mi budemo bolji. Mnogo smo naučili iz te dve utakmice, to su velike ekipe, pogotovo Salcburg - možete mnogo od njih da naučite u svemu. Želim im da stignu što dalje, pa i do finala", rekao je Milojević.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: