Miloje prelomio, ovo je spisak za Napulj, uz jednu odličnu vest!

Nacionalni sport - Utorak 27.11.2018 - 11:07

Trener Crvene zvezde odredio 20 igrača koji danas putuju u Napulj, na meč petog kola Lige šampiona.

Milojević je odredio spisak od 20 igrača FOTO: D. Ristić/OK Radio Milojević je odredio spisak od 20 igrača FOTO: D. Ristić/OK Radio
U sredu od 21 čas na "San Paolu", Crvena zvezda će gostovati Napoliju u meču petog kola Lige šampiona, a crveno-bela ekspedicija u prepodnevnim satima kreće na odredište.
 
Bilo je još prethodnih dana jasno da trener Vladan Milojević neće moći da računa na najjači sastav zbog povreda nekolicine igrača, pa su tako u Beogradu ostali kapiten Vujadin Savić, zatim Filip Stojković, Goran Čaušić i napadač Ričmond Boaći.
 
Ali, u svemu ovome ima i jedna odlična vest, a to je da je na spisku putnika i heroj pobede nad Liverpulom Milan Pavkov koji je takođe bio neizvestan za ovu utakmicu.
 
Trener Vladan Milojević je odredio spisak od 20 igrača na koje računa za sutrašnji dvoboj, a na njemu se nalaze:
 
Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Veljko Simić, Marko Marin, Džonatan Kafu, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: