Milošević: Protiv Švajcarske Mitrović da reši

Nacionalni sport - Ponedeljak 18.06.2018 - 10:24

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević ističe da je zadovoljan pobedom reprezentacije Srbije nad Kostarikom u prvom meču na Svetskom prvenstvu, ali je spomenuo još nešto.

Savo Milošević zadovoljan rezultatom a i igrom FOTO: SK/printscreen Savo Milošević zadovoljan rezultatom a i igrom FOTO: SK/printscreen
"Možemo svi biti zadovoljni, pre svega pobedom, a mislim da smo igrom u drugom poluvremenu zaslužili i više. Borba je bila na zavidnom nivou. To su znali mnogi da spočitavaju, ali protiv Kostarike, u skladu sa značajem utakmice i takmičenja, to je bilo na vrhunskom nivou. Sve pohvale igračima i stručnom štabu".
 
Milošević se osvrnuo i na propuštene prilike Aleksandra Mitrovića.
 
"Mitar je u poslednje dve godine dao dosta golova i ne može to uvek. Pogledajte utakmice na Svetskom prvenstvu, nije lako davati golove i nije lako konstantno davati golove. Protiv Kostarike nam, na svu sreću, nije trebao njegov gol, neka ga postigne protiv Švajcarske. Fenomenalan posao je odradio za ekipu, bio je opasan, odvlačio je igrače, stvarao prostor".
 
On je pohvalio i druge reprezentativce....
 
"Napravili smo jedan korak, značajan, ali imamo tri utakmice. Očekuje nas teži posao protiv Švajcarske, koja je još ozbiljnija i iskusnija ekipa od Kostarike. Ukoliko naši momci budu davali sve od sebe, ja se ne sekiram",
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: