Mitrović otkrio o čemu su "orlovi" pričali na poluvremenu

Nacionalni sport - Ponedeljak 13.06.2022 - 10:58

Aleksandar Mitrović je govorio o ključnim faktorima pada Srbije i remija sa Slovenijom.

FOTO: FSS FOTO: FSS
Srbija je u četvrtom kolu Lige B Lige nacija remizirala u LjubljanI rezultatom 2:2, uprkos tome što je na poluvremenu bilo 2:0 za "orlove".
 
- Jeste, prvo poluvreme sigurno perfektno, oni su imali jedan šut u gol.
 
Kontrolisali smo igru, igrali smo lepo, lepršavo, onako kako mi igramo. Imali smo sve pod kontrolom, dali smo dva gola i tako treba da izgledamo u budućnosti - izjavio je Mitrović.
 
Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije je postigao drugi gol na utakmici – i to nakon maestralne asistencije kapitena Tadića.
 
- Jeste lepa lopta, dobar skok, lep gol i mislim da sam imao sreće mogao sam još jedan gol da dam.
 
Ali dobro, kraj sezone je, teške noge, teška utakmica, teško prvo poluvreme. Sigurno smo izgubili dva boda, ali i da smo pobedili morali bismo dve naredne utakmice da dobijemo.
 
Sve držimo u svojim rukama i idemo na lep, zaslužen odmor i kada dođe prilika da povratimo ove bodove siguran sam da ćemo to i uraditi - objasnio je golgeter Fulama i nastavio:
 
- U prvom poluvremenu smo svi imali osećaj da nam treba taj treći gol da zatvorimo utakmicu.
 
Nismo ga dali, primili smo dva brza gola i na kraju kad smo se probudili, kad smo ponovo počeli da igraju kao u prvom poluvremenu bilo je mnogo teže.
 
Povukli su se nazad, smanjili prostor između linija, igrali na rezultat, malo čuvali vreme i priveli utakmicu kraju onako kako su hteli - prenosi b92.net.
 
Mitrogol je priznao da je u pauzi između poluvremena selektor Stojković upozoravao.
 
- Bukvalno smo o tome i pričali 10-15 minuta dok je trajalo poluvreme, da znamo da će oni da igraju na sve ili ništa, da nam je potrebno da izjednačimo tu njihovu agresivnost jer sigurno neće da čekaju poslednjih 10-15 minuta već će odmah probati da daju taj brz gol i da dobiju navijače iza sebe i da probaju da zakuvaju utakmicu.
 
To su i uradili, a mi smo ušli malo slabo u tom drugom poluvremenu - dodao je Mitrović.
b92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: