Mrkela: U ovoj godini smo pomerili granice i afirmisali veliki broj mladih igrača

Nacionalni sport - Četvrtak 31.12.2020 - 12:38

Sportski direktor Fudbalskog klub Crvena zvezda Mitar Mrkela osvrnuo se na učinjeno u 2020. godine.

FOTO: FK Crvena zvezda FOTO: FK Crvena zvezda
Nekadašnji igrač Zvezde ja na crveno-beloj večeri emitovanoj na klupskoj televiziji istakao da je završena još jedna uspešna godina i da je šampion Srbije afirmisao veliki broj mladih igrača.
 
- Ostvaren je i drugi cilj koji smo postavili, kvalifikovali smo se u grupnu fazu Lige Evrope i sa rekordnih 11 bodova smo zauzeli drugo mesto u grupi, prezimili smo u Evropi i na proleće ćemo igrati veliki dvomeč sa Milanom. Ovo je godina u kojoj smo pomerali granice i u kojoj smo afirmisali veliki broj mladih igrača - rekao je Mrkela.
 
Naveo je da je tokom ove godine Vladana Milojevića na mestu trenera nasledio Dejan Stanković kome je to prvi trenerski angažman.
 
- Pokazao je Dejan Stanković da uz uspešnu igračku karijeru može da gradi i uspešnu trenersku karijeru i sa njim smo ove godine pomerili mnoge granice kada je u pitanju rezultat u našem klubu.
 
Istakao je da će i u Novoj godini ciljevi kluba ostati isti.
 
- Ostaćemo na ovom putu, ciljevi će nam ostati isti. Želimo da osvojimo i četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, što će biti ptvi put u istoriji Crvene zvezde da se tako nešto desi.
 
Zvezdu 18. februara na stadionu "Rajko Mitić" očekuje prvi meč sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope, revanš je zakazan za 25. februar na "San Siru".
 
- Verujem da u dvomeču protiv Milana možemo da odigramo dve dobre utakmice i da se na pravi način predstavimo Evropi u duelima protiv velikana kakav je Milan. Posle ove uspešne kalendarske godine čekaju nas novi izazovi - zaključio je Mrkela.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: