Musu Ndžaij, novi adut Partizana: U Norveškoj ga zovu Nejmar

Nacionalni sport - Petak 18.01.2019 - 11:27

Sigurno me norveški mediji nisu uporedili sa Brazilcem zbog frizure, već načina igre – istakao Norvežanin na promociji

"Znam da je Partizan klub na vrhunskom nivou" FOTO: FK Partizan
Uvodni hvalospev sportskog direktora crno-belih Ivice Ilieva razvukao je još više osmeh tamnoputom momku poreklom iz Gambije, još u sredu prilikom sletanja na aerodrom „Nikola Tesla” očito dobro verziranom čiji će dres da obuče. Dan kasnije sa još uverljivijom potvrdom:
 
– Znam da je Partizan klub na vrhunskom nivou, da se uvek borimo za vrh tabele. Poznato mi je i veliko rivalstvo sa Crvenom zvezdom. Očekivanja su uvek ista: da budemo najbolji – naglasio je Musa Ndžaj, na jučerašnjoj promociji izložen bljesku kamera i sevanju bliceva.
 
U metropoli na obalama Save i Dunava nije prvi put...
 
– Bio sam i pre dva meseca zajedno s bratom, da se uverim kakav je Partizan klub, Beograd grad. U ponedeljak je trebalo da putujem u Tursku, odakle sam, takođe, imao ponudu, međutim, opredelio sam se za Partizan. Svi su me dočekali sa dosta ljubavi i entuzijazma, osetio sam od prvog trena da sam deo familije.
 
Tek sad ga očekuje očekuje ono pravo, žestoka borba za mesto u timu. Partizan na krilnim pozicijama ne oskudeva dobrim igračima: Zoranom Tošićem, Markom Jankovićem, Goranom Zakarićem...
 
– Daću sve od sebe da budem starter. Znam da sve zavisi od mene i potrudiću se da se dokažem. Obećavam: daću 100 odsto na treninzima, sve posle toga odluka je trenera.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: