Na Marakani totalna štednje

Nacionalni sport - Četvrtak 28.03.2013 - 12:34

"Trebalo bi sve utakmice da igramo u dnevnom terminu u šampionatu, predložio sam to još u januaru", rekao je potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović.

Posle opomene od strane EPS, a zbog milionskog duga za struju, reagovao je i potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović.

On je predložio da crveno-beli do izlaska iz finansijske krize igraju utakmice u dnevnom terminu i tako, prema njegovim rečima, načine značajnu uštedu.

"Trebalo bi sve utakmice da igramo u dnevnom terminu u šampionatu, predložio sam to još u januaru. Zašto bismo igrali po skupom svetlu!? Moramo da vodimo domaćinsku politiku", rekao je Čović, a preneo "Sportski žurnal".

Potom, prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana kada su finansije u pitanju, zahvalio se Elektrodistribuciji Srbije na razumevanju.

"Duguje se značajan iznos. Zahvaljujuemo se EPS i EDB što su pristali na reprogram, izašli su nam u susret".
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: