"Nerealno je da Srbija ode na SP"

Nacionalni sport - Nedelja 09.12.2012 - 17:44

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Jagodine Goran Milanović ocenio je da nije realno očekivati plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Brazilu.

ilustracija ilustracija

"Mi pravimo novu reprezetaciju i ne treba da vezujemo srpsku javnost da ćemo izboriti plasman na Svetsko i Evropsko prvenstvo, to sam rekao i selektoru Siniši Mihajloviću i čelnicima FSS", rekao je Milanović novinarima u Jagodini.

On je dodao da su ljudi iz Saveza svesno ušli u taj rizik, svesni mogućih kritika.

"Savez se od početka opredelio da dovede mladog stručnjaka koji će napraviti novu reprezentaciju, ali za to je potrebno vreme. Klub novi tim napravi za najmanje tri prelazna roka ili godinu i po, možda dve. Stvaranje nove reprezentacije iziskuje mnogo više vremena, jer igrači se okupljaju svaka dva - tri meseca", objasnio je Milanović.

On je dodao da je najbolji primer za to Belgija, "koja je 10 godina stvarala tim i sada će učestovati na svim važnijim takmičenjima".

Posle četiri odigrana kola u kvalifikacionoj grupi A, Srbija ima samo četiri boda, šest manje od vodećih timova Belgije i Hrvatske.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: