NI ZVEZDA NI PARTIZAN! Nemanja Matić će u Srbiji završti karijeru, njegov izbor će vas iznenaditi!

Nacionalni sport - Nedelja 04.08.2019 - 12:28

Tamo gde je počeo svoju avanturu, tu će i da završi!

Nemanja nema dileme FOTO: Getty Images Nemanja nema dileme FOTO: Getty Images
Fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić zna gde će završiti svoju karijeru, a pre dva dana je ušao u četvrtu deceniju života.
 
Kolumnista Monda, Nebojša Petrović ga je upitao koji će mu klub biti poslednji u karijeri,a on je kao iz topa rekao!
 
"Tu nema dileme. Karijeru ću završiti u mom Vrelu. Tamo gde sam i počeo, tako je najlepše" - rekao je Matić.
 
Ovaj ga je potom upitao da li bi to moglo da bude u ulozi tim-menadžera, na šta je Matić odgovorio:
 
"Ma kakvi, samo kao igrač. Nisam lud da smenim čoveka koji je povezao 47 pobeda na zvaničnim utakmicama. Dobro ste čuli, 47 utakmica bez poraza i remija. Zapamtite, Miloš Gavrić je najbolji trener na svetu. Zamisli sad, ja dođem na njegovo mesto i izgubim prvu utakmicu. Ni slučajno "- poručio je Matić.
 
"Orlove" će predvoditi novi selektor Ljubiša Tumbaković početkom septembra protiv Portugala, a Nemanja je dao i svoje viđenje:
 
"Čuli smo se kratko, treba da se vidimo u narednom periodu. Na osnovu informacija koje sam dobio od drugih ljudi, radi se o veoma iskusnom stručnjaku koji zna svoj posao.Ostavio je dubok trag u Partizanu zahvaljujući tom prepoznatljivom stilu fudbala, igri do noge i nadam se da će njegove metode i u reprezentaciji doprineti dobrim rezultatima i plasmanu na Evropsko prvenstvo" - pojasnio je Matić.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: