NISU SE SKLOPILE KOCKICE OKO POVRATKA ANTIĆA: Tumbaković bez konkurencije

Nacionalni sport - Subota 29.06.2019 - 13:00

Fudbalski savez Srbije naredne nedelje sigurno će imenovati novog selektora "orlova". Iskusni trener od odlaska sa klupe selekcije Crne Gore nije se oglašavao

Novi selektor narednje nedelje FOTO: Printscreen Novi selektor narednje nedelje FOTO: Printscreen
LjUBIŠA Tumbaković ostaje, bar kako danas stvari stoje, jedini kandidat za selektora Srbije! Radomir Antić jeste bio i prvi pik Saveza, posebno predsednika Slaviše Kokeze i stručnjak koga je narod očekivao i priželjkivao ali će sve ostati samo kao pusta želja jer se neke važne kockice nisu poklopile, saznaju "Novosti".
 
Dakle, od povratka selektora koji je odveo "orlove" na Mundijal 2010. godine u Južnu Afriku neće biti ništa u ovom trenutku tako da se sad očekuje samo da FSS obavi poslednje pregovore sa Tumbakovićem i imenuje ga naredne nedelje.
 
Iskusni trener od odlaska sa klupe selekcije Crne Gore nije se oglašavao, u petak smo ga sreli na komemoraciji Žarku Varajiću, ali nismo dobili odgovor za medije. Mnogi su mu čestitali, Tumba je samo odgovarao "hvala, ali nema na čemu". 
 
Kao veliki Varajićev prijatelj bio jako utučen i neraspoložen, a ko poznaje Tumbu takođe dobro zna da je oprezan čovek koji ne voli da priča pre nego što se nešto i dogodi. Kad je selektorska funkcija ima i razloga za to jer kad bude imenovan za naslednika Mladena Krstajića biće ispravljen greh prema njemu iz istorije.
 
Oni koji su bliski Partizanu znaju da je svojevremeno kao trener ovog kluba bio kandidat za selektora posle Milana Živadinovića ali da tada nije bio po volji političarima. Čak mu je bilo iskucano rešenje za selektora ali je to neko stopirao iz vrha države. Kažu Mira Marković. 
 
Pre pet godina njega je Stručni odbor FSS označio kao kandidata za selektora. Čak je Savo Milošević poneo tu odluku (bolje reći preporuku) u Savez da bi Tomislav Karadžić odlučio po svome i imenovao Radovana Ćurčića.
 
Treća sreća za Tumbakovića? Sačekajmo ponedeljak ili utorak i odluku čelnika FSS.
 
NEŠKO PRE LALATOVIĆA
 
MLADA selekcija Srbije trebalo bi urgentno da dobije naslednika Gorana Đorovića, a on je Nenad Neško Milovanović, trener Mladosti iz Lučana. Postoje i zagovornici da Nenad Lalatović, trener Vojvodine preuzme "orliće" ali on nije za to posle lošeg iskustva sa EP u Poljskoj.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: