"Njujork Tajms": Novak stao uz svoje ljude

Nacionalni sport - Sreda 10.04.2013 - 08:49

Đoković je potrebniji Dejvis kupu, nego Dejvis kup Đokoviću. On je već osvojio titulu, podario toj maloj zemlji prvu pobedu 2010. i iskoristio taj trofej kao odskočnu dasku.

Prestižni list "Njujork tajms" na svojoj internet stranici posvetio je mnogo pažnje prvom teniseru planete Novaku Đokoviću.

I Amerikanci su oduševljeni Noletovim odnosom prema nacionalnom dresu.

- Đoković je potrebniji Dejvis kupu, nego Dejvis kup Đokoviću. On je već osvojio titulu sa Srbijom, podario toj maloj zemlji prvu pobedu 2010. i iskoristio taj trofej kao odskočnu dasku za tri grend slem titule u 2011. i prvo mesto na ATP listi.

- Ali, očigledno da je prošle sezone osetio da mu nešto nedostaje, pošto je preskočio nastupe u Dejvis kupu zarad individualnih nagrada. Viši cilj može da bude prelepa stvar, pa je Novak stao uz svoje ljude: samo nekoliko sati posle osvajanja Australijen opena uhvatio je kasni i iscrpljujući let za Belgiju, da bi se što bolje spremio za meč prvog kola Dejvis kupa"... - navodi “Njujork Tajms”.
 

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: