Novak posle drame u Parizu: BIĆU JOŠ BOLJI!

Nacionalni sport - Sreda 03.11.2021 - 12:52

Prvi meč je bio težak, ali baš je to ono što Novak hoće.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Novak Đoković je savladao Martona Fučoviča posle prilične drame u drugom kolu mastersa u Parizu i sada ga na drugoj stepenici čekaju ili Adrijan Manarino ili Gael Monfis. 
 
On je posle pobede nad nezgodnim Mađarem, koga je ove godine dobio i na Vimbldonu, istakao da mu je drago što se posle dugo vremena vratio na teren
 
"Sjajno je što sam se vratio na teren posle dva meseca bez takmičenja. Nisam očekivao ništa, ali znao sam da neće biti lak meč. Marton je jako talentovan teniser, poseduje mnogo kvaliteta", rekao je Novak. 
 
On se potom osvrnuo na sam meč i istakao da je upravo ovakav meč bio potreban na povratku na teren. 
 
"Bila je ovo velika borba, nisam mogao da mu uzmem servis i on je igrao jako precizno. Uspeli smo jedan drugog da gurnemo do granice. Sjajan prvi meč za mene, jako sam zadovoljan", rekao je Đoković. 
 
Na kraju je dodao da želi da odigra što više mečeva kako bi ušao u što bolju formu pred kraj sezone. 
 
"Samo mi je potrebno da budem na terenu, da nađem svoju takmičarsku formi i odigram što više poena. Što više mečeva igram, mislim da ću biti sve bolji. Dobro poznajem sebe, bio sam u ovoj situaciji dosta puta i nadam se da ću sada dobro odraditi posao", zaključio je Novak. 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: