Novak stigao u Beograd, testira se sa porodicom na koronu

Nacionalni sport - Ponedeljak 22.06.2020 - 13:50

Novak Đoković, najbolji teniser sveta stigao je u Beograd, i testiraće se na koronavirus zajedno sa članovima porodice, potvrđeno je iz njegovog tima.

Đoković nema nikakve simptome FOTO: Getty Images Đoković nema nikakve simptome FOTO: Getty Images
Đoković nema nikakve simptome i zato se nije testirao u Zadru, već je odlučio da to uradi po povratku u Srbiju ovog ponedeljka.
 
“Adrija tur” u Zadru je prekinut nakon što je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19, a potom je utvrđeno da su pozitivna još trojica učesnika regionalnog turnira.
 
“Novak je stigao u Beograd i otišao je da uradi test, zajedno sa porodicom i članovima tima. Cela grupa je uradila testove i tako je pokazala odgovorno ponašanje. Čim budemo dobili rezultate, a u skladu sa dogovorom o poverljivosti podataka, ukoliko budemo imali to odobrenje, a nadam se da hoćemo, takav nam je plan, dalje ćemo vas obaveštavati šta se dešava”, poručili su iz Đokovićevog tima.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: