Novak: Zadovoljan sam Borisom

Nacionalni sport - Sreda 22.01.2014 - 07:42

Uprkos ranoj eliminaciji sa Australijan opena, Novak Đoković zadovoljan je saradnjom sa novim trenerom Borisom Bekerom.

Novak Đoković AO Novak Đoković AO

-Ovo nam je bio prvi zajednički turnir i zadovoljan sam stvarima o kojima smo razgovarali i na kojima smo radili. Naravno, nije dobro što smo turnir završili već u četvrtfinalu, ali tek je početak sezone i videćemo šta nam nosi budućnost- kazao je Novak, koji je u pet setova ispao od Stanislasa Vavrinke.

Upitan da prokomentariše odluku da na meč lopti odigra servis-volej, Đoković je rekao:

“Maltene tokom celog meča igrao je ’blok’ ritern. Mislim da sam zapravo doneo pravu odluku – dobro sam odservirao i imao lak volej, ali sam promašio“.

Srpski teniser je četvorostruki šampion u Melburnu, a Vavrinka je prekinuo njegov niz od 25 pobeda na Australijan openu.

Na pitanje koliko je ponosan na te rezultate, Novak je odgovorio:

"Moram da budem veoma ponosan na sve što sam postigao u karijeri, naročito na ovom turniru. Ovo je Gren slem na kojem imam ubedljivo najviše uspeha. Volim uslove ovde i jedva čekam da se javim sledeće godine“.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: