Novi detalji o selektoru Srbije: Miha pristao da vodi reprezentaciju, ali FSS rekao ne

Nacionalni sport - Nedelja 10.01.2021 - 15:16

Nastavlja se saga oko užarene klupe Srbije. Skoro da nema dana da se ne krene sa licitacijama oko selektorskog mesta, a sada se pominje i ime Siniše Mihajlovića.

Nastavlja se saga oko užarene klupe Srbije FOTO: EPA-EFE Nastavlja se saga oko užarene klupe Srbije FOTO: EPA-EFE
Ruku na srce da je bio u igri, ali do dogovora nije došlo. Nema šanse ni Piksi da preuzme “orlove”, a najbliži klupi je opet Savo Milošević. Bar tako kaže Milovan Đorić, koji je godinama u jugoslovenskom i srpskom fudbalu.
 
– Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom “udaru” je bio i Siniša Mihajlović – priča popularni “bata Đora” u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom na MaxBet radiju.
 
Zatim je nekadašnji selektor otkrio i malo poznate, a izuzetno zanimljive detalje.
 
–  Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića…  On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate.
 
Milošević je opet iskočio u prvi plan.
 
– Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja. 
 
Đorić kaže da je stranac selektor otpao u svim varijantama i da će za tri dana biti poznato ime.
 
– Bilo je i ideja o selektoru strancu, ali to je u ovom trenutku suludo. Klemente je bio dobar, ali Dik Advokat je bio promašaj. U sledeća tri dana biće izabran novi selektor – jasan je Milovan Đorić.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: