Novi spektakl u Kragujevcu

Nacionalni sport - Četvrtak 11.04.2013 - 10:50

Na startu vaterpolo plej-ofa snage će odmeriti Radnički i Partizan u Kragujevcu, dok će u drugom meču Crvena zvezda dočekati Vojvodinu. Pred aktuelnim šampionom Srbije je serija teških mečeva, a prvi ih očekuje u četvrtak od 19 časova protiv "sveže" krunisanog šampiona Kupa Evrope.

Kragujevčani su minulog vikenda osvojili prvi trofej u istoriji kluba, pa u pobedničkoj atmosferi čekaju duel sa crno-belima.  Vanja Udovičić, kapiten Radničkog, očekuje sjajnu utakmicu i ističe da favorita nema.

- Sezona je bila dugačka, oscilacije u igri su bile normalna pojava, ali je sada došao finalni deo tih sedam meseci, tek sada će dve ekipe pokazati koja je bolja. Favorita nema i verujem da će publika u Kragujevcu moći da uživa u pravom derbiju i da će videti dve veoma motivisane ekipe u bazenu. Partizan ima odličan tim koji igra četvrtfinale Lige šampiona. Protiv nas će biti veoma motivisani, jer i oni sigurno žele plasman u finale. Sa druge strane, za sedam dana ih čeka teška evropska utakmica sa Spartakom u kojoj verujem i od srca navijam da će proći dalje. Ne verujem da će se okrenuti tom duelu i protiv nas igrati sa pola gasa kako bi se sačuvali, verujem da će u utakmicu ući veoma motivisano, jer će im duel protiv nas biti odlična prilika da se što bolje pripreme za duele sa Rusima - rekao je Udovičić

Kapiten Partizana Slobodan Soro nada se brejku u Kragujevcu.

- Mi ćemo se potruditi da timskom igrom napravimo "brejk" i povedemo u seriji pred revanš u subotu u Beogradu - kaže Soro i ističe da crno-belima najveća opasnost preti od Filipa Filipovića i Vanje Udovičića.

- Najgore je da Filip Filipović uđe u seriju. Teško ga je zaustaviti. Jedan je od najboljih šutera na svetu. Takođe, opasnost uvek vreba i od Vanje Udovičića. Ne treba ponavljati da je Radnički skup najboljih vaterpolista sveta - istakao je Soro.

Parovi plej-ofa:

Četvrtak
Radnički - Partizan 19.00
Crvena zvezda - Vojvodina 21.15

Subota:
Partizan - Radnički
Vojvodina - Crvena zvezda

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: