Odbija raskid ugovora, džabalebari još godinu dana za 500.000 evra!

Nacionalni sport - Petak 31.07.2020 - 12:22

Španski fudbaler spreman da još jednu sezonu sedi na tribinama kako bi izvukao novac.

Svestan koliko (ne) vredi FOTO: FK Crvena zvezda/NIkola Mitić Svestan koliko (ne) vredi FOTO: FK Crvena zvezda/NIkola Mitić
Čelnici Crvene zvezde svakodnevno čupaju kosu sa glave zbog Hozea Kanjasa. Španac odbija bilo kakav predlog za raskid ugovora, svestan da nigde u svetu ne može da dobije godišnju platu od 500.000 evra!
 
Crvena zvezda od januara meseca bezuspešno pokušava da sporazumno raskine saradnju sa Hozeom Kanjasom. Holanđanin Radživ Van la Para i Brazilac Žander u martu su napustili crveno-bele sa čistim papirima, uz određenu nadoknadu. Međutim, Španac nema nameru da tako postupi. Uredno trenira sa ekipom, iako je svestan da trener Dejan Stanković ne računa na njega.
 
Nadali su se čelnici Crvene zvezde da će Hoze Kanjas promeniti stav, kada su ga na početku pandemije koronavirusa pustili da ode u Španiju i bude s porodicom. Kada se početkom sezone vratio, imao je sastanak sa upravom šampiona države, međutim ni za jotu nije odstupio od uslova iz ugovora, iako je Zvezda ponudila više nego korketne uslove za raskid.
 
Hoze Kanjas spreman je da sedi na tribinama još godinu dana, svestan da će mu na račun leći pola miliona evra. To je novac koji nigde ne može da dobije na svetu i zato kida živce Zvezdinim čelnicima, koji su prošlog leta napravili grešku angažujući ga. Hoze Kanjas nije pokazao da je pravo pojačanje za Crvenu zvezdu, što se posebno videlo u Ligi šampiona. Ostaće upečatljiva utakmica u Londonu prptiv Totenhema, kada je Son protutnjao kao brzi voz pored njega i postigao gol. 
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: