Odbojkaši Srbije ŠOKIRALI publiku u Parizu posle nestvarnog polufinala sa Francuskom

Nacionalni sport - Subota 28.09.2019 - 12:42

Odbojkaška reprezentacija Srbije ne samo da se plasirala u finale Evropskog prvenstva čudesnom pobedom nad Francuskom usred Pariza, već je oduševila i naše navijače koji su ih u krcatom "Bersiju" zdušno bodrili.

"Hoćemo titulu! Hoćemo titulu!" FOTO: CEV/Promo
Izabranici selektora Slobodana Kovača su posle prave drame uspeli da nadigraju "trikolore" sa 3:2, a kako je među nešto više od 12.500 gledalaca bilo i nekoliko desetina prilično bučnih Srba, "orlovi" su rešili da ih iznenade.
 
Prišavši našim navijačima po završetku meča, odbojkaši su, kako to sportisti obično rade, stajali dok su im gledaoci skandirali. "Šampioni! Šampioni!" čulo se složna sa tribine, ali se nije dugo čekalo na odgovor istinskih sportskih junaka ove sedmice.
 
Taman kada je srpski deo publike pomislio "to je to, svaka čast momcima, em pobedili, em prišli da nas pozdrave", usledio je odgovor reprezentativaca naše zemlje. Neki zagrljeni, neki sa rukama podignutim u vis, otpevali su oni nešto navijačima:
 
"Ja te volim, ja te volim... Ja te volim, Srbijo!".
 
Gledaoci kojima su to pevali bili su oduševljeni, ali su imali i zahtev za "orlove" pred nedeljno finale sa Slovencima u Parizu (od 17.30) - sa tribina se začulo:
 
"Hoćemo titulu! Hoćemo titulu!"
 
Imajući u vidu kako i sa koliko požrtvovanja ovi momci igraju a i koliko vole zemlju koju predstavljaju - uopšte ne treba sumnjati sa kakvim žarom će krenuti u završni pohod na evropsku krunu.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: