Odložena utakmica BSK-a i Partizana (VIDEO)

Nacionalni sport - Utorak 26.02.2013 - 14:52

Kiša nakvasila 80 odsto terena na Vizelj parku i pomerila start prvenstva. Prva informacija je da će meč biti odigran 6. marta.

Prva utakmica prolećnog dela sezone u Superligi odložena je zbog nakvašenog terena na BSK-ovom Vizelj parku! Delegaciju lidera Superlige iz Partizana u Borči je sačekao natopljen teren na kome lopta nije mogla da odskače, pa je sudija Milan Jeremić u konsultacijama sa kapitenima obe ekipe i delegatom Draganom Markovićem iz Beograda prelomio rekavši da ne postoje uslovi za igru.

Prve informacije o datumu kadaodigravanja meča su bile da bi to moglo da se desi sledeće srede, 6. marta, što su otkrili neka od zvaničnih lica, kao i jedan igrač BSK, dok je direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković samo kratko naveo da je u interesu svih da se utakmica odigra što ranije.

Teoretski je moguće, kako je to Branislav Delić rekao za MOZZART Sport, da se to desi već sutra, ali su za tako nešto šanse minimalne.

Inače, teren u Borči je 80 odsto pod vodom, pa se lopta bukvalno ukopava u blato na Vizelj parku.
"Kao što pravila nalažu sudija je sat i po vremena pre utakmice sa kolegama, delegatom i predstavnicima klubova izašao na teren da bi utvrdio njegovo stanje. Spustili su loptu na četiri ili pet mesta na terenu i ni na jednom se nije odvojila od podloge. Dve trećine igrališta je pod vodom zbog čega nije bilo uslova za meč. Ja sam bivši sudija, 18 godina sam bio u toj profesiji, tako da bih doneo istu odluku", rekao je generalni sekretar BSK-a Zoran Mitrović.

On je takođe odbacio krivicu Borčanaca za odlaganje meča.
"Uradili smo apsolutno sve što smo mogli. Koliko juče smo iscrtavali linije, a već nedelju dana ne treniramo na glavnom terenu. Jednostavno, ovog puta je u pitanju bila viša sila".

 

 

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: