Odložene utakmice u Novom Sadu i Užicu

Nacionalni sport - Petak 15.03.2013 - 13:51

Komesar za takmičenje Branislav Delić odlučio je da se ostale utakmice predviđene za subotu, Radnički Kragujevac - Hajduk, Novi Pazar - Smederevo i Rad - Spartak, odigraju u nedelju.

Utakmice 19. kola Super lige Srbije Vojvodina - Donji Srem i Sloboda - Jagodina neće se igrati ovog vikenda zbog zaleđenih terena na stadionima u Novom Sadu i Užicu.

Komesar za takmicenje Super lige Branislav Delić odlučio je da se ostale utakmice predviđene za subotu, Radnički Kragujevac - Hajduk, Novi Pazar - Smederevo i Rad - Spartak, odigraju u istom terminu u nedelju.

- Vojvodina će zbog izuzetno lošeg stanja terena na stadionu Donji Srem dočekati u utorak 19. marta od 14.30, dok je utakmica između Slobode i Jagodine pomerena za 23. mart zbog kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo Srbija - Škotska - rekao je Delić Tanjugu.

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: