Orlovi desetkovani zbog korone

Nacionalni sport - Sreda 18.11.2020 - 11:58

Posle kapitena "orlova" Aleksandra Kolarova i Luke Milivojevića, zaražena su još trojica igrača.

Zaražen i Sergej Milinković-Savić FOTO: Getty Images Zaražen i Sergej Milinković-Savić FOTO: Getty Images
Prvo je Verona putem društvenih mreža potvrdila da je Darko Lazović dobio pozitivan test na COVID-19 tokom obaveza sa reprezentacijom Srbije i da zbog toga neće igrati protiv Rusije, a potom se FSS oglasio i saopštio da su zaraženi još Sergej Milinković-Savić i Đorđe Nikolić.
 
Uz njih je pozitivan i jedan fizioterapeut.
 
Oni su odmah dobijanju pozitivnog testa izolovan od ostatka tima i pratiće predviđeni protokol sve dok ne bude dobio negativan test, pa će se tek nakon toga vratiti u klubove.
 
Srbija će tako biti desetkovana protiv Rusije, u poslednjem meču Lige nacija, od koga nam zavisi opstanak u "B" diviziji.
 
Sergej Milinković-Savić je juče bio na konferenciji za medije sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, ali je saopšteno da niko više osim pomenutih nije pozitivan na COVID-19.
 
"Kao i u slučaju Luke Milivojevića medicinski tim FS Srbije odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji", navodi se u saopštenju FSS.
 
Pored pomenute petorice igrača izostaju još Tadić i Lukić, manje povrede imaju Kostić i Mitrović, a neće biti ni Kataija. S obzirom da je već bilo iznenađenja, treba biti oprezan sve do 20.45 jer su promene u našem timu uvek moguće.
 
Pitanje je ko će na kraju istrčati na teren protiv Rusije!
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: